Just open your eyes, and see that life is beautiful…

Çəhrayı rəngli meyvə və tərəvəzlərdə ürək-damar sisteminin normal fəaliyyət göstərməsinə müsbət təsir göstərən xüsusi antioksidantlar vardır.

Amerikalı alimlər tərəfindən aparılan araşdırmalardan məlum olmuşdur ki, insanlar sərbəst radikal molekulları çox yedikləri zaman onların qanında infeksiya yaradan hissəciklər artır. Əgər bu, uzun müdət davam edirsə, onda ürək-damar xəstəliklərinə tutulma riski də artır. Lakin yeməkdən dərhal sonra tərkibində xüsusi antioksidantlar olan meyvələr qəbul edilərsə, bu zaman həmin insanların orqanizmləri bir neçə saat müddətinə azad radikallardan qorunmuş olur.

Bu cür antioksidantlar daha çox portağal və naringinin tərkibindədir.

 

Bir cavab yazın

Sistemə daxil olmaq üçün məlumatlarınızı daxil edin və ya ikonlardan birinə tıklayın:

WordPress.com Loqosu

WordPress.com hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Twitter rəsmi

Twitter hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Facebook fotosu

Facebook hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Google+ foto

Google+ hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

%s qoşulma

%d bloqqer bunu bəyənir: